Egy láyn pöttyet szánalmas élete :)

I will always love you...

          Ez egy saját szerzemény. Remélem tetszeni fog:)                                   

 

 

 

 

                                                                 Life and death

                                                                                    

 

 

                                                                     Beavatás

                                                                                                              

        

             .. Az életem nem a legtökéletesebb. Elvagyok benne egyetlen titkommal, ami nem csak az enyém, hanem az egész családomé . Azaz pontosítok: a törzsé

             Anyára nem vonatkozik, mert ő halandó. Mi pedig alakváltók, más néven: vérfarkasok. Ez egy igen kifinomult gén. Csak páran születtünk fajtisztának, ami az ember és a farkas keresztezéséből jön létre. Falkán belül mindenki mindenkinek a "barátja". Vannak ám ellenségeink is. A legnagyobbak a vámpírok. Azok a kis... Inkább nem mondok semmit. Annyi a lényeg, hogy csak magunkra számíthatunk. Amúgy elnézést, hogy majdnem szidtam a vámpírokat, mivel az egyik barátnőm az, és nem szeretném megsérteni. Az a lány fantasztikus. Victoriának hívják és már 122 éves. Én egyelőre 116 vagyok, de remélem, egyszer megélem azt az évet. Victoria a magas, szőke hajú, fűzöld szemű csaj. Imádok vele lógni. Apu, a törzsfőnök és nem nagyon díjazza ezt a barátságot, de mivel Vicky az egyetlen barátnőm...A tesómnak viszont egy emberlány a haverja. Azt hiszem, Sisinek hívják, bár nem vagyok biztos benne. Szerintem barátnőjének nem illene, mert Emmett másabb. Sokkal másabb. Emcsike magas, jóképű, sötétbarna szemű, rövid fekete hajú, erős srác. Viszont Sisi...Ehhez képest az a csajszi semmi. Sisi alacsony, szép, éjkék szemű, szőkésbarna hajú, törékeny lány. Mondjuk az ellentétek vonzzák egymást. Remélem ebben az esetben nem igaz, mert nem túlzottan bírom Sisikét. Sőt!  Egyik embert sem szeretem, mert ha indulatos vagyok, akkor szinte már rettegnek tőlem. Nem képesek így elfogadni. Ez az ő bajuk. Most mesélek egy kicsit apáról. Mint tudjátok, apa a törzsfőnök, ami néha előnyös, néha viszont nem. Amúgy aputól örökölte Emmett mindenét, így őt nem is részletezném. Csak annyiban különböznek, hogy apa ösztönösebb. Tesókám meg nyugis, de védelmező. Rátérek egy kicsit anyára. Anyu ember. Egyébként sötétbarna hajú, alacsony, kékeszöld szemű, törékeny és gyönyörű nő. Jönnek a bonyolult nevek. Apa hivatalos neve: Carlise Redmond Cleemer. Anya mostani elnevezése: Marie Esteren Morrow Cleemer. Emcsi nagyon hosszú neve: Emmett Richard Redmond Deniel Cleemer. Az én nevem Jennifer Marie Cleemer. De mivel a Jennifer nem tetszik, mindenki csak Jinnynek szólít. Eddig nekem van a legrövidebb nevem a családban. Mondjuk nekem lesz a leghosszabb nevem, ha álmaim pasijához megyek feleségül. Igaz, arra várhatok, de akkor a teljes nevem Jennifer Marie Cleemer Sterian Lerhen. Az a fiú, aki számomra a "fehér lovag" egy magas, jóképű, mézszőke hajú, feketés szemű, erős alkatú srác.

        Nos, még magam nem jellemeztem. Én magas, barna hajú, zöld szemű, mindig kiegyensúlyozott,erős alkatú,talán csinos csaj vagyok. Apa csöppet ki van akadva, amikor itthon tanulunk. Csak az a problémája, hogy vámpírokkal spanolok. Istenem, ha velük jövök ki jól, akkor nem tudok mit kezdeni. Örüljön, hogy Victoria a haverom, Jasp pedig segít a tanulásban.

        Úgy néz ki, hogy az egész estét átmeséltem. Csak néha szoktam aludni. Na, de reggel van és csütörtök, úgyhogy suli. Megpróbálok kimászni az ágyból, legalábbis remélem sikerül. Még tíz perc! Senki nem imádkozhat ki innen. Emmett jön felfelé. Vajon mit akarhat?

- Jinny, kelj fel! Hétóra. A reggeli is kihűl, mire lemész. Apa már ideges!

- Miért ideges?- kérdeztem meglepődötten.

- Ma nem megyünk suliba. Ma van a beavatás!

- Ne már! Pedig ma még talán kedvem is lett volna suliba menni.

- Jasper miatt? Megint látni akarod spanyolon? Én is mentem volna suliba.

- Sisi miatt? Felejtsd már el azt az embert!

- Te meg akkor a mocskos vérszívóidat. Na, gyere!

- Ne sértegesd a barátaimat!- egy lendülettel kitoltam Emmettet a szobámból. Mit vegyek fel?... Tudom már! Bikini felsőt fürdőnadrággal. Mi mást vehetnék fel egy ilyen szertartásra? Vagy menjek farmerba? Nem. Akkor irány a konyha, menjünk végre enni.

         Apa már az ajtó előtt mászkált fel-alá az idegességtől.

- Jinny, siess már! A bátyád rég készen van. Csak rád várunk.

- Jó, gyorsan megeszek egy hambit és mehetünk. - mire ezt kimondtam már meg is ettem és mehettünk. Az erdő szélén átalakultunk gyönyörű farkasokká és futásnak eredtünk. Imádtam, amikor a bundám közt fújt a szél.

     Kicsit késve értünk oda, de apu nélkül úgy se kezdik, úgyhogy nincs gáz. Van egy kérdésem. Mit is kell csinálni egy ilyen beavatás félén?

-  Most pedig, gyerekek, válasszatok magatoknak beavató párt! - kiáltotta apa nem is tudom honnan. Ilyen párféleségnek a falka legerősebb tagját választom:

- Én Sam Quillin Marcust választom!- volt egy olyan megérzésem, hogy ez nem volt túlzottan jó ötlet. Emmett a falka leggyengébb tagját hívta. Vajon miért?

- Most pedig kezdődhet a küzdelem!- jól hallottam? Küzdelem? Értem miért Heliost választotta Emmett. Le kell győznünk az ellenfelünk vagy kitiltanak a falkából. A legjobb az, hogy mindig a fiatalabb kezd.

        Sam átváltozott, én viszont különleges képességgel fogok csatázni.

        Sam nekem futott, de sikerült visszalöknöm. Aztán próbálkozott a nyakelharapós trükkel, de mögé kerültem és a farkánál fogva a földhöz vágtam. Befejezés képen ráugrottam és a nyakához szorítottam a kezem, mint aki meg akarja fojtani.

- Ezt a küzdelmet Jinny nyerte! Következik Emmett és ellenfele Helios! - Em és Hel már a pályán voltak. Amint elhangzott a rajt egyből egymásnak ugrottak. Emcsi ügyesen megmarta a lábát Helnek így olyan szerencsétlenül esett,hogy eltört a lába. Ezzel vége is lett a beavatásnak.

- Ezt a menetet Emmett nyerte és ezzel vége a mai beavatásnak!- apa kihúzta magát és büszkén tekintett ránk. Most jön a neheze. Emmett engedélyt kért aputól, hogy tarthassunk egy beavató bulit. Persze engem az engedély nem érdekelt, már előtte elkezdtem szervezni a bulit. Kíváncsi vagyok, hogy nem lesz-e gond, ha összeeresszük a 3 fajt: a vámpírokat,a vérfarkasokat és az embert. Itt is vannak az én haverjaim.

- Csösztök skacok! Gyertek be!-be is jött Victoria és Jasper. Egy dobozt hoztak.

- Jinny, ezt együtt vettük neked avatóajándéknak!- Vicky átadott nekem egy dobozt, amit egy ezüst szalag font körbe. Kinyitottam és, mint mindig jelképes ajándékot hoztak. A nyaklánc két szélén 1-1 denevér és középen egy farkas.

- Köszi, spanok! Ez nagyon szép!- bementünk a nappaliba ahol már ott voltak a farkasok és az ember. Jasp amint beleszagolt a levegőbe és megérezte Sisi szagát. Futott volna neki, de Victoriával lefogtuk. Em egyből átváltozott és Sisi nem lepődött meg. A kis izé elmondta neki. Vajon a képességeimet is elmondta neki? Mert ha igen, akkor én kinyírom.

- Emmett vidd el Sisit! Meg kell nyugtatnunk Jazzt!- egyből a hátára kapta és egészen Mexikóig futott vele. Kirohantam az erdőbe és fogtam egy őzet. Visszamentem a házba, kidobtam a falkát és odaadtam Jaspernek az állatot. Kiszívta a vérét, úgy tűnt ettől jobban van. Köszönő pillantást vetett mind a kettőnkre. Emnek falkatelepátiával jeleztem, hogy visszajöhetnek. Vickyéket felküldtem a szobámba. Végre valahára visszaértek. See felment Emmett szobájába.

- Vigyázz Sisivel! Se a jövője, se a gondolatai nem tiszták! Nagy hibát fog elkövetni! Kérlek, figyelj minden mozdulatára!- mondtam gyors suttogással. Együtt felmentünk majd ki-ki a maga szobájába távozott. Ma még azért engedtünk magunknak egy ottalvós bulit. Mi hajnali háromig beszélgettünk utána viszont akaratlanul elaludtam. Victoria elment vadászni és közbe megjött Jasp normális tesója. Már annyit tudtam róla, hogy magas, sötétbarna hajú, aranybarna szemű erős csaj. Annyi közös van csak bennünk, hogy mind a ketten látjuk a jövőt. A neve Alice és totális jó fej.

 

Hírek

 • Én
  2012-05-15 19:22:09

  Feladtam, azok az átkozott ribancok vihatik felőlem, ha nem mondja ki mit érez. Mosmár nem érdekel csak hagyjon a francba.

 • Vámpírnaplók
  2011-10-20 17:59:03

  Lassan véga a második évadnak ,de jön a fantasztikus harmadik ami egy szülinappal kezdődik.

 • Új rész
  2011-07-07 12:11:21

  Elvileg Stephanie Meyer ír egy olyan részt ami az Eclipse Jacob szeméből.

 • Breaking down

  Az előre is nagy sikerre ítélt Breaking down-t két részben adják ki:az első 2011.11.18-án,a második 2012.11.16-án jelenik meg.

Szavazás

Szerelmes vagy?
Talán :)
Nem!
Igen!
Nem tudom....
Asztali nézet