Egy láyn pöttyet szánalmas élete :)

I will always love you...

Kedves valaki aki rávette magát, hogy elolvassa a kissé furcsa életem!

Nincsenek benne se csodák, se semmilyen varázslat csak színtiszta és kőkemyény valóság. Kezdjük is. Van két legjobb barátnőm akik szerelmesek, akárcsak én. Nem, ne gondold azt, hogy milyen boldogok vagyunk, mert egyálltalán nem. Jessy (ez lesz az álneve) egy nyolcadikosba szeretett bele, aki jövőre elmegy és még egymásra se néznek, tehát fantasztikus minden. Nina (ez pedig az ő fedőneve) összejött egy sráccal, aki le se sz*rja, tehát fantasztikus nekik. Elvileg a srác szereti, de nem úgy fest, mert annyi összesen a kapcsolatuk, hogy a nap végén megöleik egymást és lépnek, tehát érdekes helyzet állt elő. Mikor ki akar szakítnai, de ez persze soha nem történik meg, mert mindig heppi, azaz majdnem happi end a vége. Én pedig szintén az egyik osztálytársunkba estem bele. Tudja, hogy szeretem meg minden, de nem biztos magában, mert még nem tudja mit érez. Így ma döntöttem el, hogyha nem tesz semmit, akkor nem éri meg tehát... jöhet a csoki. igen ez régen bevállt módszer a bánatra csak hízlal így most jópár kilót le kell adnom. Na mindegy, attól még én tényleg szeretem őt, de ez így túságosan fáj. Amúgy elég nagy tapló, de nekem így pontosan jó, mert valljuk be, én se vagyok más. Amit pedig nagyon bírok, hogy lassan egy hete folyamatosan hányingerem van és szédülök, jelzem nem az időjárástól, hanem lehet, hogy valami vírus vagy mit tom én. De azért köszi, hogy elolvastad, majd folytatom még.

 

 

Na egy új nap!

Ma totál kész volt minden. Jessy is rajong egy srácért, Nina még mindig szomorkodik én pedig összezavarodtam. Damonnek(álnév) segítettem kiradírozni a füzetéből a firkákat, mert nyelvtanból kapott érte egy egyest. Utánna kockáztunk meg minden tök jól ment, de nem volt semmi nagyon fantasztikus. Lehet, hogy csak barátok leszünk végig? Mi lesz így? Én akkor is szeretem, örökké.

 

                      

 

                                                              2012.05.15.           Kata

 

Hírek

 • Én
  2012-05-15 19:22:09

  Feladtam, azok az átkozott ribancok vihatik felőlem, ha nem mondja ki mit érez. Mosmár nem érdekel csak hagyjon a francba.

 • Vámpírnaplók
  2011-10-20 17:59:03

  Lassan véga a második évadnak ,de jön a fantasztikus harmadik ami egy szülinappal kezdődik.

 • Új rész
  2011-07-07 12:11:21

  Elvileg Stephanie Meyer ír egy olyan részt ami az Eclipse Jacob szeméből.

 • Breaking down

  Az előre is nagy sikerre ítélt Breaking down-t két részben adják ki:az első 2011.11.18-án,a második 2012.11.16-án jelenik meg.

Szavazás

Szerelmes vagy?
Talán :)
Nem!
Igen!
Nem tudom....
Asztali nézet